Bild - Om Loqalo

Vi startade Loqalo sommaren 2019. På ett sätt är vi gamla och erfarna.

Bild - Om Loqalo

Tillsammans har vi på Loqalo flera decenniers erfarenhet av att förmedla lokaler och fastigheter

Vi har hjälpt tusentals fastighetsägare och hyresgäster genom åren. Men vi är samtidigt helt nya. Vi vill inte vara en krass förmedlare, istället ska vi vara en värdeskapande matchmaker.

Vi ska bygga starka långsiktiga relationer mellan hyresvärd och hyresgäst. Vi ska arbeta med omtanke och glädje och alltid prioritera en hög kvalitet i varje enskild affär. På så sätt vill vi förtjäna våra kunders förtroende och tillit.

Bild - Om Loqalo

Vi kan vår marknad, Västsverige och vi kan den väldigt väl

Vi vet att våra kunder, hyresgäster likväl som fastighetsägare, vill ha en proaktiv och framåtdrivande partner som med energi och lust kan prova nya idéer och testa nya tankesätt. En som säkerställer att alla delar av processen sköts och genomförs professionellt. Och som man kan ha roligt tillsammans med längs vägen.

Vår stora drivkraft är att bygga positiva och starka förbindelser mellan människor. Långsiktiga och fruktsamma relationer som möter behov och förverkligar drömmar och som varar länge. Det är vad som får våra hjärtan att slå extra hårt.

 

Loqalo och framtiden

Vi på Loqalo drivs av att utveckla levande, hållbara stadsdelar och kvarter med ett brett spektra av verksamheter som har en minimal påverkan på vår miljö.

Vi ska aktivt verka för sunda och schyssta affärer som präglas av ärlighet, transparens och hög affärsetik. Vi tror på att samhällen som är toleranta, jämställda och inkluderande är starka, välmående och hållbara samhällen.

För oss handlar det också om att göra det möjligt för människor att utveckla sina verksamheter och realisera sina drömmar. Vi ska efter bästa förmåga stödja initiativ och idéer som kan berika vår omvärld, för en hållbar framtid.

 

Bild - Om Loqalo

Vårt register över tillgängliga lokaler är alltid aktuellt och där kan du söka bland fler än 1 300 lediga objekt.

Lediga lokaler