Kontakt

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss, när och hur du vill. Kan vi inte svara direkt så lovar vi att återkomma så snabbt vi någonsin kan.    

Du kan ringa eller skicka ett e-postmeddelande till någon av våra medarbetare. Eller så använder du vårt kontaktformulär om det känns bättre eller enklare.  

Vi ser fram emot att höra från dig! 

hej@loqalo.se
031 350 49 00

Medarbetare

Amanda Collin
0721-949353
amanda@loqalo.se

Jag är nu färdigutbildad fastighetsförvaltare och har varit på loqalo ett år där jag varvat praktik och arbete. För mig är det viktigt med driv och att förmedla glädje och positivitet med mina potentiella och nuvarande kunder. Mitt jobb är verkligen roligt och intressant med alla människor jag får träffa.

Max Carlsson
0735-921190
max@loqalo.se

Jag har arbetat med sälj under nästan 10 år. Loqalo och fastigheter känns som rätt steg.  Nya möjligheter, utmaningar och människor. Jag är otroligt motiverad att utvecklas. Långsiktighet och nära relationer är viktigt för mig tillsammans med hög närvaro och kvalité.

Matilda Eliasson
0762-417714
matilda@loqalo.se

Jag är utbildad fastighetsförvaltare i grunden och har arbetat med uthyrning sedan 2018. Mitt mål är att vara noggrann, lättillgänglig och engagerad i mina dialoger. Mötet med människor och olika typer av verksamheter ger mig energi och glädje att leverera det lilla extra.

Hannah Rohlen
0766-264052
hannah@loqalo.se

Jag har arbetat med fastigheter sedan 2016 och är utbildad fastighetsingenjör. Det som driver mig är att möta och hjälpa våra kunder. Att få till affärer där alla parter är nöjda, är väldigt tillfredsställande. För mig är det viktigt att vara lättillgänglig, sprida glädje och ha roligt på jobbet.

John Kihlbom
0707-691311
john@loqalo.se

Jag har arbetat i fastighetsbranschen sedan 2017 och arbetade innan det i skobranschen i 40 år både som anställd och egenföretagare. Det som driver mig är mötet och dialogen med olika människor och att få till affärer där alla parter känner tillfredställelse och glädje.

Mikael Oscander
0767-135979
mikael@loqalo.se

Efter avslutade studier och drygt ett års erfarenhet på Loqalo, fortsätter jag mitt arbete med massor av energi och omtanke om varje enskilt uppdrag. Mina drivkrafter är engagemang, glädje och långsiktighet, det tror jag leder till lyckade affärer.

Nils Åke Rydqvist
0703-410112
nilsake@loqalo.se

2002 lämnade jag resebranschen och har efter det arbetat som affärschef och rådgivare för olika bolag. Mitt fokus har primärt varit uthyrning samt köp och sälj av fastigheter. Relationer och förtroende är mina ledord. Det bästa arbetet blir gjort när man har roligt!

    Jag vill helst bli kontaktad via: