Bild - loqalo söker projektledare uthyrning

loqalo söker projektledare uthyrning

2024-02-13

Loqalo söker projektledare till uthyrning

Vill du ha kul på jobbet och bli vår nya matchmaker? Loqalo bygger relationer mellan hyresgäster och hyresvärdar. Vi arbetar med omtanke, tillit och är framåtdrivande

Om Loqalo

Loqalo startade sommaren 2019. Tillsammans har vi flera decenniers erfarenhet av att förmedla kommersiella lokaler och fastigheter och vi har hjälpt tusentals fastighetsägare och hyresgäster genom åren.

Vi nöjer oss inte med att bara förmedla, istället strävar vi efter att vara en värdeskapande matchmaker, och bygga starka långsiktiga relationer mellan hyresvärd och hyresgäst. Vi arbetar med omtanke och glädje och prioriterar alltid en hög kvalitet i varje enskild affär. På så sätt vill vi förtjäna våra kunders förtroende och tillit.

Vår marknad är Västsverige, och den kan vi väldigt väl. Vi vet att våra kunder, hyresgäster likväl som fastighetsägare, vill ha en proaktiv och framåtdrivande partner som med energi och lust kan prova nya idéer och testa nya tankesätt. En som säkerställer att alla delar av processen sköts och genomförs professionellt – och som man kan ha roligt tillsammans med längs vägen.

Om tjänsten

Du arbetar med att matcha lokalsökande företag med våra uppdragsgivares lediga lokaler och leder uthyrningsarbetet från start till mål. I arbetsuppgifterna ingår att göra och sälja in lokalförslag, visa lokaler, följa upp och bearbeta hyresgästerna och vara rådgivande vid avtalsförhandlingar.

Vårt uthyrningsverktyg hjälper oss att på ett effektivt sätt ska kunna erbjuda de som söker lokal de alternativ som finns på marknaden.

Erfarenhet och kompetens

Vi ser gärna att du har en utbildning inriktad mot fastigheter eller erfarenhet av fastighetsbranschen. Du får gärna ha arbetat med försäljning eller bearbetning av kunder.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är utåtriktad, positiv, nyfiken och gillar att göra affärer i ett glatt och framåtdrivande team. Du tycker om att träffa människor, vill ta eget ansvar, utvecklas och ha kul på jobbet. Du vill också ha möjlighet att påverka och vara delaktig i bolagets utveckling.

Du blir en del av ett tajt team på sex personer där du arbetar självständigt och utför arbetet på ett sätt som du själv känner dig bekväm med.

För mer information och ansökan

Vi behandlar ansökningar löpande så sök snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten eller vill ansöka med CV och personligt brev är du välkommen att kontakta Nils Åke Rydqvist på nilsake@loqalo.se