Bild - En inblick i Loqalos vardag

En inblick i Loqalos vardag

2024-03-18

Välkommen till en typisk dag hos Loqalo, där varje arbetsdag bjuder på en spännande blandning av möten, projekt och teamaktiviteter.

Frukostmöte och spännande projekt

Semlor och frukostmackor

På en vanlig tisdag börjar vi dagen med vårt traditionella frukostmöte. Där samlas vi för att gå igenom pågående processer och diskutera eventuella frågor eller funderingar från föregående vecka. Men idag var mötet lite kortare än vanligt eftersom vi hade besök av ”Film-Micke”, en kreativ kraft som hjälper oss med ett spännande projekt som snart kommer att lanseras på vår hemsida och i våra sociala medier. Håll utkik!

Uppmuntran och lunch

Blommor i en bukett

Efter mötet var det dags att sprida lite glädje. Vi gick iväg för att köpa blommor till vår kära kollega Matilda, som precis fyllt år. Sedan njöt vi av en härlig lunch tillsammans på Walkinthepark, ett lokalt favoritställe där vi delade skratt och god mat.

Projekt och kundtjänst

Efter lunchen var det dags för ett intensivt möte där vi gick igenom ett projekt som vi ska ta oss an för att hjälpa en av våra uppdragsgivare. De behöver hitta en ersättningslokal för en av sina hyresgäster, och det är något vi gärna stöttar dem med när vi har möjlighet. Det är också värt att nämna att vi på Loqalo inte bara hanterar fastighetsförmedling; vi kan också hjälpa till med att ta fram hyresuppgifter för olika områden eller utforma projekt för att optimera uthyrning av lokaler på bästa möjliga sätt.

Visningar och avslut

För att avsluta dagen på bästa möjliga sätt gjorde vi två visningar i Sisjön av lager- och kontorslokaler. Det är en del av vårt dagliga arbete att möta potentiella hyresgäster och visa dem möjliga lokaler som passar deras behov.

Varierade dagar

Våra dagar på Loqalo är sällan likadana, och det är det som gör arbetet så spännande. Ibland är vi helt upptagna med möten och visningar, medan vi andra dagar spenderar tid på kontoret för att ta itu med e-post och telefon.

Har ni frågor eller funderingar vad vi kan hjälpa er med, ring eller maila oss gärna på hej@loqalo.se eller 031-35049 00.